Tid samme dag

Tid samme dag

Vi har altid tid samme dag, for at sikre dig kortest mulige ventetid.

For at give dig den bedst mulige service ,må du være forberedt på at sekretæren vil spørge ind til hvad problemet er før du får en tid. Det giver os god mulighed ,for at vurdere hvor lang tid der skal sættes af, og om der skal fremskaffes yderligere oplysninger, tages flere prøver eller lign før du kommer herned.

Vi har rigtig mange åbne tider - så der er stor mulighed for at finde en tid til dig samme dag. Det skal dog bemærkes at vi af planlægningshensyn ikke kan tilbyde tid ved sygeplejerske og læge samme dag. Sidst på dagen kører vi typisk sygebesøg - så vi vil foretrække at give  tider før det

Vi skelner ikke mellem akut eller længerevarende problemstillinger. Du får en tid, den dag du kontakter os pr telefon eller på vores portal. Til gengæld giver vi ikke tider længere frem i kalenderen. 

Tid samme dag er til alle henvendelser. Eneste undtagelser er kontrol af kronisk sygdom, svar på planlagte undersøgelser, kirurgiske procedurer, forebyggende børne- og svangre undersøgelser, attester og laboratorie prøver - her giver vi en almindelig tid, gerne længere frem i kalenderen.

Spørg os gerne ved behov

Tider til planlagte kontroller, børneundersøgelser, graviditetsundersøgelser m.m.

Disse tider kan bestilles længere frem i kalenderen.
Du kan bestille disse tider ved at kontakte klinikken telefonisk .

Tid i laboratoriet

Du kan bestille tid til blodprøver og andre laboratorieundersøgelser ved at ringe herned på 7562 5633. Vi kan altid finde tid med meget kort varsel.

Du kan også prøve at sende en mail med ønskede tidspunkter på portalen . Du skal dog være opmærksom på at hvis de ønskede tider ikke er tilgængelige vil vi typisk bede dig om at ringe og aftale nærmere.

Mail direkte til sygeplejersken

Du kan maile direkte til vores sygeplejresker hvis du allerede går i forløb ved dem med diabetes, KOL, depression eller lign. Du kan da sende en mail til os via vores portal. Husk at skrive sygeplejerskens navn øverst på mailen. Så vil hun svare a.s.ap - oftest samme dag.

bubble